23 Şubat 2011 Çarşamba

TÜBİTAK Özürlü Büro Memuru ve Diğer Teknisyen ve Teknikerler Alım İlanı

Özürlü Büro Memuru ve Diğer Teknisyen ve Teknikerler Alım İlanı


TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER
Son Başvuru Tarihi : 28 Şubat 2011
Yayınlanma Tarihi : 18 Şubat 2011,
 Sayı : 1

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;4 YILLIK ÜNİVERSİTELERİN ÖRGÜN EĞİTİM YAPAN, – Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. 
– Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.İşyerine ismi bildirilen kişilere sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.
Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Meslek Bilgileri
MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru  

Öğrenim Bilgileri
Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler FakülteleriİktisatLisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler FakülteleriİşletmeLisans
İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler FakülteleriMaliyeLisans

Sınav Bilgileri
Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP31 

Çalışma Adresi Bilgisi
Yer : Yurtiçi
Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :GEBZE, GÖLCÜK, KANDIRA, KARAMÜRSEL, KOCAELİ MERKEZ, KÖRFEZ, DERİNCE, İZMİT, KARTEPE, BAŞİSKELE, DARICA, DİLOVASI, ÇAYIROVA

Diğer Bilgiler
İşveren TürüKamu
Toplam Açık İş Sayısı1
İş Sözleşmesi TipiBelirsiz Süreli (Daimi)
Çalışma ŞekliTam Süreli


devamını oku...

KPSS-2011/5 Çevre ve Orman Bakanlığı yerleştirme takvimi

merkez ve taşra teşkilatına 23′ü çevre mühendisi olmak üzere toplam 65 mühendis, biyolog, programcı, çözümleyici ve şehir plancısı alacak. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ise 80′i inşaat mühendisi, 19′u harita mühendisi olmak üzere toplam 155 mühendis alacaktır. 2010 KPSS’ye giren adaylar, 25 Şubat 2011 tarihinden itibaren, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecektir.
T.C. Çevre ve Orman Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması
T.C. Çevre ve Orman Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.
Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2011/5 T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı Tercih Kılavuzunda lisans düzeyindeki sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadır.
Kılavuz 25 Şubat 2011 tarihinden itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için, 10-11 Temmuz 2010 tarihinde yapılmış olan 2010-KPSS Lisans’a girmiş olmak gerekir.
Adaylar tercihlerini 25 Şubat-4 Mart 2011 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Tercih süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Kpss 2012
devamını oku...