13 Şubat 2011 Pazar

2012 Kaymakamlık Sınavı

Ösym 2011 yılında kaymakamlık sınavı hakkında duyuru yayınladı. Duyuruyu aşağıda yayınladık. İlgili arkadaşlar aşağıdan okuyabilirler.
2011 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2011-Kaymakamlık) 16 Ocak 2011 Pazar günü Ankara’da yapılacaktır. Bu sınavda adayların adreslerine Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, kullanıcı adı ve şifreleri ile5.1.2011 günü saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon, sıra bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır.
Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerini sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Bu belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Sınava girebilmek için gerekli olan fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanı fotoğraflı ve TC Kimlik Numarası yazılı olmalıdır. Sürücü Belgesi ve Kurum Kimlik Belgesi de dâhil başka hiçbir belge özel kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.
Bu sınav için adaya ait soru kitapçığı matbaada tek tek özel olarak paketlenecek ve sınav başladığında her adaya açılmamış bir adet soru kitapçığı paketi verilecektir. Bu paket adayın kendisi tarafından açılmalıdır.
ÖSYM’nin, 5 Ekim 2010 tarihinde internet sitesinde kamuoyuna duyurduğu ve daha sonraki sürede de ulusal basında geniş yer alan sınav güvenliğini artırıcı tedbirler bu sınavda da uygulanacaktır.
Sınavı huzur içinde gerçekleştirebilmek için, adayların ve tüm ilgililerin uygulanacak güvenlik tedbirleri hususunda hassasiyet göstermeleri büyük önem arz etmektedir.
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 yorum: on "2012 Kaymakamlık Sınavı"

Yorum Gönder



Kpss 2012 ,2012 kpss,2012 kpss soruları,2012 kpss başvuruları,2012 kss tercihleri,2012kpss sonucu,2012 kpss sonuçları,2012 kpss sınavı,2012 kpss başvuru formları, kpss 2011 sonuçları, kpss 2011 sınav tarihi, kpss 2011 memur alımı, KPSS hakkında bilgiler,kpss ders notları,kpss soruları,kpss sonuçları,kpss haberleri, kpss,kpss sonuçları,kpss sınav tarihi,kpss videoları,kpss önlisans. Kpss, Öğretmen atamaları, memur atama, sağlık atama, hakkında bilgiler içeren Kpss